Uncategorized

Vrouwen daten twee universele wetten voor het daten van vrouwen

Er zijn een hoop regels wanneer het gaat om het daten van vrouwen. Deze die ik je ga presenteren zijn de meest belangrijke. Wanneer je deze niet accepteert zullen hier grote consequenties aan zitten.

Wanneer je vrouwen date zijn er wetten en beperkingen waar je aandacht aan moet besteden. Helaas, de meeste van ons vergeten deze en bewandelen de makkelijke weg en doen wat het meest natuurlijk aanvoelt voor hun. Dit zorgt ervoor dat het daten faalt. Dit is de reden waarom je aandacht moet besteden aan deze vier universele wetten. Houdt je aan deze wetten en je hoeft je nergens anders zorgen over te maken.

De eerste universele wet in het daten van vrouwen is dat de vrouw altijd degene is die selecteert.

Dit klinkt misschien als extreme advies of als aan “zelf hulp ”methode, maar de waarheid in dit advies is dat het meest natuurlijke voor mannen en vrouwen is dat zij zich zo gedragen. De meeste mannen daten vrouwen en zorgen ervoor dat de vrouw het idee heeft dat zij de macht heeft over hem.

Hoe is dit mogelijk?

Ze doen dit door:

Complimenten geven, de gehele tijd. Ze vragen om hun mening of mening over hunzelf. Ze maken haar hun prioriteit in het leven.

Het mag erop lijken dat een vrouw dit wilt van een man, maar de waarheid is dat ze het omgekeerde wilt. Heb je dit weleens gezien? Een mooie vrouw die bij een man is die haar slecht behandelt?

Ik durf te wedden dat je dit weleens gezien heeft. De BadBoys geeft een vrouw nooit een compliment en geeft haar nooit meer aandacht dan hij zichzelf geeft. Het is geen goed advies om een vrouw te pesten, wel geef ik het advies de badboy te worden maar dan op een vriendelijke manier.

de tweede universele wet in het daten van vrouwen is nooit te huilen voor

Ik heb het zien gebeuren, meerdere malen: een vrouw verteld een man dat ze hem niet meer wilt en hij beloofd haar een betere man te worden,

Dit zal nooit werken bij vrouwen. De man zal hier al zijn kansen weggooien die hij had bij de vrouw.

Inplaats van dat, had hij haar beslissing moeten respecteren en gedag moeten zeggen. Ervoor zorgen dat hij dezelfde avond nog weg gaat met vrienden en een nieuwe dame ontmoeten. Ik garandeer dat de vrouw die hem gedumpt heeft zal huilen en vragen of hij haar terug neemt.

Bij het daten van vrouwen moet je onafhankelijk blijven, wordt niet afhankelijk door te denken dat de vrouw je leven goed maakt.

Als de vrouw jou niet wilt, prima, er zijn meer vissen in de vijver.  Het moet geen probleem zijn om een andere vrouw te vinden.